PRONAĐEN MRTAV, BEZ ODJEĆE:Detalji ubistva u Banjaluci: Kuhinjskim nožem izbola muškarca koji je htio da je siluje?!

Prema nezvaničnim informacijama koje su se danas pojavile u javnosti, Kristina Jovković ubila je Aleksandra Mujčinovića jer je pokušao da je siluje. Ona je danas sama ubistvo prijavila policiji

 

Aleksandar Mujčinović (1972.) ubijen je danas u Banjoj Luci, a zbog sumnje da je izvršila ovo krivično djelo uhapšena je Kristina Jovković(1985.).
Beživotno tijelo Mujčinovića pronađeno je danas u popodnevnim satima u kući u Solunskoj ulici, potvrdila je Feni glasnogovornica banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Maja Đaković Vidović.
– Postoje osnovi sumnje da je krivično djelo ubistva počinila Kristina Jovković iz Banje Luke i ona je lišena slobode, a nakon obavljene kriminalističke obrade, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, bit će sprovedena u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka radi ispitivanja – rekla je Vidović.
Uviđaj je obavio dežurni tužilac ovog tužilaštva Dalibor Vrećo, zajedno s pripadnicima banjalučke policije, u prisustvu specijaliste sudske medicineŽeljke Karana.
Bit će obavljena i obdukcija tijela ubijenog te utvrđene sve okolnosti ovog slučaja.
Istraga je u toku, javila je agencija Fena.

 

No prema nezvaničnim informacijama koje su se danas pojavile u javnosti, Kristina Jovković ubila je Aleksandra Mujčinovića jer je pokušao da je siluje. Ona je danas sama ubistvo prijavila policiji.
Kako saznaje “EuroBlic”, Jovkovićeva je Mujčinovića usmrtila kuhinjskim nožem. Zadala mu je ubode po stomaku i vratu, a ubijeni je na mjestu zločina pronađen bez odjeće.

 

FENA

Top