VIDEO/ SENAD HADŽIFEJZOVIĆ U CD-U:Nakon pobjede Donalda Trumpa protiv Hillary Clinton: Da li je logično da ovdje pobijedi Fahrudin Radončić ili Seka Izetbegović?!

Da li onda po toj logici, ako je u Americi pobijedio graditelj tornjeva i medijski magnat Donald Trump, takav treba i ovdje da pobijedi ili…?

 

Komentarišući rezultate američkih izbora, o kojima i dalje bruji cijeli svijet,Senad Hadžifejzović je u svom Centralnom dnevniku postavio zanimljivopitanje-konstataciju, povlačeći paralelu između BiH i SAD.
Iako je takvu paralelu gotovo nemoguće povući, Hadžifejzović je ustvrdio sljedeće:
– Ako je logično da nakon pobjede desnice u Americi, desnica pobijedi i u Evropi, logično je da pobijedi i u našoj zemlji…  Ako je to tačno, da li onda po toj logici, ako je u Americi pobijedio graditelj tornjeva i medijski magnatDonald Trump, takav treba i ovdje da pobijedi – Fahrudin Radončić?!
A iz toga je uslijedilo novo logično pitanje…

 

– Da je u Americi pobijedila žena, supruga američkog predsjednika Billa,Hillary Clinton, da li je logično da takva i ovdje pobijedi – Seka Izetbegović, upitao je na kraju Centralnog dnevnika Senad Hadžifejzović.
Kakav je vaš odgovor?

Top