Tek će se vidjeti ko će se naći u zatvoru

DEMOKRATSKI front se danas ponovno oglasio povodom odluke Državnog izbornog povjerenstva o proglašavanju konačnih rezultata izbora 16. oktobra, rekavši da DPS namjerava nametnuti diktaturu Crnoj Gori, na što su reagovali iz Demokratske partije socijalista.

          “Ponovo su prosuli gomilu laži i gluposti, bježeći od ključne teme u ovom trenutku za crnogorsko društvo: ko stoji iza kriminalne grupe koja je umetnuta da terorističkim akcijama u noći nakon izbora zavije Crnu Goru u crno? Ko su nalogodavci a ko njihovi politički sateliti u Crnoj Gori, sa zadatkom da nakon krvoprolića nasilno preuzmu vlast? “, zapitali su se iz DPS u sapštenju.

          Oni su u nastavku naveli da su navodi Demokratskog fronta usmjereni ka tome da se pažnja javnosti skrene sa spomenutih događaja.

          “Razumijemo stoga panična ponašanja DF-a, poput sinoćnjeg performansa ispred sjedišta DIP-a, kao i nesuvisla saopštenja, u kojima nastoje zamjenom teza  da skrenu pažnju javnosti sa njihove sramne uloge u nasrtaju na državu Crnu Goru. Izbore su izgubili, novac od spoljnih finansijera su potrošili, za vratom su im institucije pravne države, birači ih napuštaju, ništa od onoga što su planirali nije se dogodilo, na sreću Crne Gore. Treba sve te poraze opravdati i pred mentorima i pred javnošću, a argumenata nema. Zato se u prvi plan uvijek istura Nebojša Medojević, jer jedino taj beskrupulozni mentalni sklop može iznijeti toliku količinu laži i uvreda, a da se ne zastidi. i umjesto da DF konačno objasni odakle ovom njihovom pajacu 100.000 dolara keša, oni mu još dozvoljavaju da se pojavljuje u javnosti i nije ih sramota zbog toga. Za to vrijeme, Andrija Mandić se vjerovatno povukao na rezervni položaj, kao i uvijek kada je potrebno spašavati sebe “, sapšteno je.

          Oni očekuju takođe od  Demokratskog fronta da priznaju poraz na minulim izborima, te da će se “vidjeti ko će u Spuž”.

          Od odgovornih političara bi bilo očekivano da prihvate još jedan izborni poraz, preispitaju svoju ulogu u njemu i odgovorno se odnesu prema svojim partijama. S obzirom na to da u DF-u sjede politički diletanti, manipulatori, šverceri deviza, kamataši i plaćenici, od njih se može očekivati samo da nastave s lažima. Sve što govore iz DF-a, mora će pričekati rezultate istrage koju vodi Glavni specijalni tužilac(isti onaj koga pozivaju da preispituje izbornu volju građana), povodom hapšenja terorističke grupe čiji je zadatak bio izazivanje haosa u Crnoj Gori u izbornoj noći.

          Tada će pravna država dati puni odgovor i znaće se ko će se sve obresti u Spužu, koji tako rado i olako spominju.

Top