VIDEO JE LI MILORAD DODIK OKRENO PLOČU: Ovako je do sada razgovarao s Vukotom Govedaricom

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitke novom predsjedniku SDS-a Vukoti Govedarici i istog pozvao da se za 15 dana sastanu u Banjaluci.

 Dodik je ne tako davno Vukotu Govedaricu nazvao manipulantom i spekulantom, da bi sada promijenio ploču i istom se obratio na sljedeći način:

 

“Republika Srpska ima jake i stabilne institucije zahvaljujući kojima uspijeva zadržati svaku vrstu stabilnosti. Republika Srpska i njen demokratski okvir podrazumijevaju dijalog svih političkih subjekata, te Vas stoga, kao predsjednik Republike Srpske, pozivam da 11. novembra u 15 časova u Palati Republike Srpske razgovaramo o svim pitanjima bitnim za Srpsku i njen narod.”

 

Da li Govedarica vjeruje Dodiku vidjećemo za dalekih 15 dana, nimalo slučajnih, upravo onoliko koliko treba nekim medijima da se ponovo kao i krajem septembra zabrinu za “srpsko jedinstvo i snagu srpskog naroda”?!

 

U međuvremenu za sve zaboravne slijedi arhivsko podsjećanje na razmjenu udarac između Dodika i njegovih oponenata među kojim je i novi lider SDS-a Vukota Govedarica.

Top