DODIKOV GEBELS:Neinformisani Pero Simić

Nije lako ni Miloradu Dodiku?! Toliko “podguznih muva i buva” imati pod svojim skutima, koji svaki dan sisaju krv, glume pametnjakoviće, grebu se o vlast, lažu, petljaju i ko zna šta još rade…

Jedan od takvih, uglavnom prisutan u kategoriji neobavještenih savjetnika je i Pero Simić, mnogi bi rekli Dodikov Gebels, a ja bih rekao – Dodikov kamen oko vrata.

To je onaj isti Pero Simic koga je Miroslav Milovanović, bivši ministar poljoprivrede, nazvao “džukelom” upitavši javnost 07.09.2016 putem tvitera: “Ako neko vidi džukelu koja se odaziva na Pero Simić, biću zahvalan da mi javi?!”

Autorski tekst pod naslovom “Dabogda te podržala BN televizija” koji je napisao Pero Simić, a u kome pokušava minimizirati gledanost BN televizje, tako što sve političke gubitničke priče zadnjih izbora pripisuje BN televiziji, prije bi se reklo da govori o samom Simiću koji je minimiziran kod šefa i koji po svaku cijenu mora da mu se dodvori,zaboravljajući da mu to u posljednje vrijeme bas nešto i ne ide i da obično promaši kao prstom u, da ne kažem šta!?

Simićeva priča da su se svi gubitnici izbora pojavljivali na BN televizji je totalno promašena priča, isto kao kod onog prsta, jer neinformisani Simić kao i obično ispaljuje prazne rakete pune neistina i laži,zaboravljajuci da su na BN TV bili najviše zastupljeni upravo oni koji su uglavom i pobjednici izbora: Luka Petrović, Zlatko Maksimović, Darko Tomaš, Igor Radojičić, Milenko Đaković, Mićo Mićić, Obren Petrović, a rekorder i ubjedljivi pobjednik lokalnih izbora 2016. sa 73% osvojenih glasova Zoran Stevanović, kadar SNSD-a, čovjek je koji nikada nije ni prekidao saradnju sa našom TV kućom.

Treba li neinformisanom Peri Simiću da pokažem narudžbenice i fakture naručenih reklama, koje SNSD sigurno nije poslao bez znanja njegovog šefa, ali jeste bez znanja Pere Simića, što me baš čudi, s obzirom da su zaobišli tako važno mišljenje!?

Treba li Peri Simiću da pokazemo istraživanja gledanosti agencije “Audience Measurement”, iste one na koju se poziva RTRS i po kojoj je “Dnevnik” BN TV zadnjih mjeseci najgledaniji informativni program u Republici Srpskoj?!

Treba, jer onom ko ne zna treba pomoći. Biti neiformisan nije mana, osim ako niste savjetnik za medije i to još predsjednika Republike Srpske!

 

 

 
[inpost_pixedelic_camera slide_width=”250″ slide_height=”300″ thumb_width=”75″ thumb_height=”75″ post_id=”17128″ skin=”camera_amber_skin” alignment=”” time=”7000″ transition_period=”1500″ bar_direction=”leftToRight” data_alignment=”topLeft” easing=”swing” slide_effects=”random” grid_difference=”250″ thumbnails=”1″ pagination=”0″ auto_advance=”1″ hover=”1″ play_pause_buttons=”1″ pause_on_click=”1″ id=”” random=”0″ group=”0″ show_in_popup=”0″ album_cover=”” album_cover_width=”200″ album_cover_height=”200″ popup_width=”800″ popup_max_height=”600″ popup_title=”Gallery” type=”pixedelic_camera”][/inpost_pixedelic_camera]

Vladimir Trišić, direktor BN televizije

Top