SNIMAK KOJI ĆE UNIŠTITI MILA DJUKANIĆA: Ovako su “Dikićeva ekipa” i Đukanovićeva policija simulirali hapšenje

Jedan od čelnika opozicionog Demokratskog fronta Marko Milačić objavio je video-snimak na kom se vidi kako uhapšeni „terorista“ fingira da ima lisice, prenosi In4s portal.

Na video-snimku koji je Milačić objavio na svom Fejsbuk profilu vidi se kako jedan od uhapšenih najprije drži ruke iza leđa u položaju tipičnom za vezanog lisicama, da bi pri ulasku u vozilo spustio ruke pored tjela.

„Zar treba veći dokaz da je hapšenje ’terorista‘ Dikića i ekipe čista predstava: sprovode ih bez zatvorskih lisica“, piše u njegovom postu na nalogu na Fejsbuku.

To možete vidjeti na ovom snimku ako pažljivo pogledate, iako su se trudili da izgleda kao da ih koriste, objašnjava Milačić.

„Sve je tu jasno: Milo i Vučić su dogovorili predstavu, od koje su, sasvim sigurno, Dikić i ekipa napunili džepove“, zaključio je Milačić.

Podsjećamo da je dvadeset državljana Srbije uhapšeno u noći uoči parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, a među njima i bivši šef srpske žandarmerije Bratislav Dikić, i to pod sumnjom za stvaranje kriminalne organizacije i terorizam, kao i za napad na institucije i hapšenje premijera Mila Đukanovića.

Inače, Dikić je i stari poznanik sa direktorom crnogorske policije Slavkom Stojanovićem. NJihove veze datiraju iz 2010. godine kada je Dikić bio njihov gost u Podgorici i kada je uručio diplome službenicima Posebne jedinice policije. Sve to objavljeno je u zvaničnom listu MUP-a CG u Policijskom glasniku 1. januara te godine.

Izvor: In4s.net

Top