Pamela Anderson posjetila Julijan Asanža, brine za njegovo zdravlje

Bivša Plejbojeva “zečica” Pamela Anderson danas je, nakon posjete osnivaču sajta Vikiliks DŽulijanu Asanžu u ekvadorskoj ambasadi u Londonu, izrazila strahovanje za Asanžovo zdravlje.

 Kako prenosi “Dejli telegraf”, bivša zvijezda TV serije “Čuvari plaže” je kazala da se Asanž “drži veoma dobro”, ali je izrazila zabrinutost za njega i njegovu porodicu.”Stvarno vjerujem u njega i mislim da je dobra osoba i zabrinuta sam za zdravlje njega, njegove porodice i samo se nadam nekom čudu da on bude oslobođen”, rekla je Andersonova.Britanski list podsjeća da osnivač sajta, koji je australijski državljanin, živi već više od četiri godine u ambasadi Ekvadora, zemlje koja mu je dodjelila politički azil.On bi trebalo da bude saslušan u Švedskoj po optužbama seksualne prirode, koje on negira. Asanž vjeruje da će, ukoliko ode u Švedsku, biti izručen SAD i biti tamo saslušan zbog aktivnosti vezanih za Vikiliks.

Andersonova je primećena kako ulazi u ekvadorsku ambasadu koja se nalazi u centru Londona noseći mu hranu u papirnim kesama iz prodavnice sendvića “Pretamanže”.”Donijela sam mu lijep veganski ručak i neke veganske grickalice. On kaže da ga mučim donoseći mu veganski hranu”, rekla je 49-godišnja aktivistkinja za prava životinja.

Izvor: Tanjug

Top