Grujičić Mladen: Ćamilu Durakoviću je idol predvodnik ubica

Mladen Grujičić odgovorio je preko svog Fejsbuk profila na uvrede Ćamila Durakovića.

Status Mladena Grujičića u cjelini glasi:

“Ćamil Duraković vodi medijski rat protiv mene i protiv budućnosti Srebrenice koristeći laži i niske udarce, što je odlika nedovršene i površne ličnosti, znanja na nivou srednjoškolaca.

Ja ga javno pozivam da pokaže svoju diplomu i obrazovanje. Pozivam ga da pokaže svoje radno iskustvo i svoje stvaralaštvo u bilo kojoj sferi života.

Mene želi poistovjetiti sa Vojislavom Šešeljem, najmlađim dr nauka u bivšoj SFRJ, a mislim da nije pročitao nijednu njegovu knjigu.

Ćamil je čovjek sklon aferama, od Šatorskog naselja do krađe struje, kontroverzna ličnost koja se prikazuje u skroz drugom izdanju nego što jeste, tip osobe sklone manipulacijama i izmišljanjima.

Njegove karakterne crte daleko su od ideje istinske multietničnosti čovjeka čiji je idol Naser Orić, koji je predvodio ubice mog oca i moje familije.

On ne želi da se suoči sa realnošću, i ja ga pozivam da prihvati poraz i pruži ruku, da popijemo kafu i da idemo zajedno politikom razvoja Srebrenice.

Plašim se da on medijskim ratom pokušava da izazove neke nove šatore i odlazak Bošnjaka sa ovih prostora. Nije Ćamil Srebrenica, niti je Ćamil bošnjački narod.

Ja sam ono što jesam, a vrijeme je sud onog što sam obećao narodu. Zato pozivam Bošnjake na dogovor, da idemo dalje i počnemo da radimo.” 

3b9998c935a391414578caccf84799d2

Izvor: sputniknews.com/facebook

Top