ZNA LI MOŽDA EDWARD SNOWDEN TAJNU?:SAKRILI SU NAM MJESEC: Hoće li se nakon šest noćiju večeras napokon pojaviti Mjesec?

Prije dva dana objavili smo tekst o tome kako kroz četiri prethodne noći na nebu iznad Balkana nije bilo Mjeseca (http://www.dnevno.ba/vijesti/sokantno-sto-se-dogada-s-mjesecom-zasto-ga-vec-cetiri-noci-nema-58918/)! I digli smo popriličnu uzbunu, iako nam to nije bio cilj. Željeli smo samo upozoriti na jednu nesvakidašnju pojavu. Mjesec nije bio vidljiv ni dvije protekle noći, jer imali smo veći broj “specijalaca” koji su dežurali i čekali kada će “doći”? Nije došao.

I dok obični čitatelji na sve gledaju s podsmjehom, jednim dijelom čak na dosta sarkastičan i skeptičan način ima i onih koji itekako razumiju poruke našeg prethodnog teksta, kako obično čitateljstvo tako jednim dijelom i određen broj osoba iz najutjecajnih krugova svjetskih moćnika. Neki su stvarno zabrinuti, a ima i onih koji nas pokušavaju zastrašiti, te spriječiti da nastavimo s pisanjem na ovu temu!

No, ovo su stvari o kojima treba govoriti, jer držimo da smo itekako upućeni u ono što se događa, u te nesvakidašnje pojave na našem nebu. Uvjeravamo cjelokupnu javnost kako Mjesec ni tijekom protekle noći nije bio vidljiv usprkos lijepom vremenu i nebeskom svodu prekrivenim s tisućama zvijezda koje su takorekuć bile ko’ na dlanu, no njega nije bilo. Ili su nam ga “sakrili” ili se sam “sakrio”!

Između ta dva pojma skrivanja postoji itekako velika razlika. Svjedočimo u posljednje vrijeme konstantnim upozorenjima kako nas zaspija chemtrailsima (no, nema konkretnog odgovora na pitanje tko su oni?), internet je pun takvih objava, polemika na tu temu, govore nam kako se i priroda poigrava s čovjekom, no teško se priroda sama može na takav način poigravati bez nečije pomoći, pa taman bila riječ o ljudskom faktoru ili nečem/nekom tko je znatno superiorniji od čovjeka kakvog mi poznajemo.

Iza oblaka se sve češće pojavljuju tragovi kao da iz njih “izranjaju” svemirski brodovi. Ne želimo ništa prejudicirati, ali možda odgovore zna i sam Edward Snowden, bivši pripadnik CIA-e kojeg danas Rusija čuva i odbija izručiti Amerikancima. Jesu li možda baš zbog jednog kriminalca kakav je Snowden (ugrozio nacionalnu sigurnost) Amerikanci s Rusima zaratili na nekim novim bojištima? Prijeti li možda čak i prostoru Balkana opasnost zbog svega toga?

Zamislite, Dodik odlazi u posjet kod Putina da bi mu dao daljnje smjernice, a Izetbegović isti dan kod Clintona. A možda i Putin i Clinton rade za istog gazdu (možda su oni dogovorili da Izetbegović “proda” Srbima Srebrenicu!)? Možda oni to znaju, ali bit će prije da ne znaju nego da znaju. A taj gazda se s njima samo poigrava. To je neki pravi zmaj. Oni toga nisu svjesni, jer misle da su vrh svijeta, na vrhu piramide, iako još nitko nije došao do tog vrha – ali nisu, a ne znaju da nisu jer se nemaju kada zaokupljati takvim “budalaštinama” kao što činimo mi u Hercegovini. Nama je toliko dosadno da smo ih počeli analizirati, možda čak i raskrinkavati!

Ali dobro, da ne bi otišli predaleko opet se pitamo što je s Mjesecom i pozivamo sve znane i neznane stručnjake da istupe u javnost i kažu narodu što se događa, zašto ga nema, gdje se sakrio ili gdje su ga sakrili? Neće se javiti pravi stručnjaci, a neće jer su, vjerujte nam, u velikoj panici. Tko zna, možda smo nekoga čak toliko naljutili da nam slijedi Otkrivenje po Ivanu koje kaže “Nestat će suza, boli i patnje”!

Ne daj Bože ili ti Veliki graditelju da nestane suza, boli i patnje, jer dok ima suza, boli i patnje ima i nas, a kad toga ne bude bit će samo zmaja, a od zmaja nas više ni Sveti Jure neće moći spasiti. Bit će kasno.

Napomena: Vremenska prognoza za večeras javlja lijepo vrijeme u našim krajevima. Kažu – bit će nebo vedro, samim time i mnoštvo zvijezda na nebu. Možda se nakon šest noćiju pojavi i Mjesec. Ali što ako se i sedmu noć ne pojavi?

I još jedna napomena: Naslovna fotografija ovih je dana nastala na nebu iznad Međimurja. Je li Vama normalno da imamo ovakvo nebo iznad Varaždina i drugih dijelova Međimurja?

 
Top