UŽASNA TRAGEDIJA :Supruga Djedovića koji je sinoć ubio svoju djecu ga je napustila i u Njemačkoj se udala za njegovog daidžu

Kako nezvanično navodi isti portal, Djedović je uposlenik Rudnika Dubrave i nedavno je dobio unapređenje na poslu nakon čega je kupio pmv. passat u kojem je života lišio sina i kćerku svega nekoliko stotina metara dalje od kuće u kojoj je živio.

 

Motiv sinoćnjeg stravičnog zločina u Tuzli nije zvanično poznat. Međutim, portal Tuzlanski.ba navodi kako je prije nekoliko mjeseci Nesada Djedovića napustila supruga i udala se za njegovog daidžu koji živi u Njemačkoj, dok je on ostao sa dvoje djece koja su živjela kod njegove majke.

 

 

Podsjećamo, nakon počinjenog ubistva otac je pokušao lišiti života i sebe, ali prema posljednjim informacijama trenutno se u veoma teškom stanju i sa teškim povredama nalazi na UKC Tuzla na intenzivnoj njezi, gdje mu se ljekari bore za život.

 

Prema iskazima mještana i kolega sa njegovog posla važio je za mirnu, tihu i povučenu osobu koja nikada nije bila sklona incidentima. Također Tuzlanski navodi da je Djedović prije nego što će se odlučiti na počinjenje ovog stravičnog čina i na koncu pokušaja samoubistva o tome prethodno obavijestio svog dobrog prijatelja, kao i policiju.

 

(Tuzlanski.ba)

Top