GOSPODAR MILIĆA RAJKO DUKIĆ: Napadaju me lufteri, probisvjeti, neradnici, nikogovići, kompleksaši, reketaši!

Predsjednik kompanije Boksit, Rajko Dukić, podnio je Osnovnom sudu u Vlasenici tužbu protiv Institucije ombudsmena za ljudska prava u BiH!

 

Pripremila: MSL

Prema pisanju medija, predsjednik kompanije Boksit iz Milića, Rajko Dukić, podnio je Osnovnom sudu u Vlasenici tužbu protiv Institucije ombudsmena za ljudska prava u BiH i tri ombudsmana – Jasminke Džumhur, Ljubinka Mitrovića i Nives Jukić.

– Kako se navodi na zvaničnoj stranici Boksita, tužba je podnesena radi klevete i zatražena je naknada štete jer su “i kao Institucija i kao navedena lica, izlazeći iz okvira prava, ovlaštenja i nadležnosti koja su im data Zakonom o Ombudsmanu za ljudska prava BiH, postupali mimo Zakona, dajući određene informacije javnosti kao i Preporuke Kompaniji Boksit, a vezano navodno za kršenje ljudskih prava u Kompaniji Boksit”, piše novinar Radija Slobodna Evropa, Erduan Katana.

Ombudsmen BiH su u januaru objavili “Specijalni izvještaj o (ne)poštivanju ljudskih prava i prava iz oblasti rada u kompaniji “Boksit” a.d. Milići”. U izvještaju se navodi da u Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu stoje četiri predmeta u vezi sa dešavanjima u Boksitu, a tiču se prijetnji, uvreda, ugrožavanja sigurnosti i fizičkog napada na radnicu preduzeća, ali da u ovim predmetima još uvijek nisu poduzete nikakve radnje, jer se predmeti rade “po hronološkom redoslijedu zaprimanja”.

– Po slobodnoj procjeni tužioca (iako je istakao da je teško precizirati, s obzirom na opis posla i aktivnosti tužioca) predmeti bi trebali biti u radu u toku 2016. godine, stoji u Specijalnom izvještaju.

U zaključku stoji da informacije koje su predstavnici Ombudsmena prikupili ukazuju na to da su i drugi radnici izloženi pritisku i strahu, “različitim radnjama preduzetim od strane predsjednika Komapnije što se ogleda u različitim vrstama provjera i nametanja obaveza nevezanih za osnovnu djelatnost preduzeća”. Podsjetili su da poligraf nije dokazno sredstvo, te da se protiv uposlenika nije vodio krivični postupak, već je poligraf iskorišten kao sredstvo disciplinovanja radnika.

Institucija ombudsmena je izdala preporuku Upravi Kompanije da prestanu sa mobingom radnika, te da u roku od 30 dana obavijesti Ombudsmene BiH o postupcima i rokovima za preduzimanje mejra na realizaciji preporuke.

Obavještenja o tužbi protiv Ombudsmena BiH na web stranici Boksita, niti na Dukićevom Facebook profilu više nema, a dok Žurnal čeka potvrdu i komentar ove informacije od Ombudsmena, donosimo vam nova dešavanja u Boksitu, kroz riječi predsjedika Kompanije, Rajka Dukića. Naravno, hronološkim redom.

1. VAŽNO-BITNO-KORISNO-NEOPHODNO

– Putem sandučića primio sam više desetina pisama različitih sadržina i različitog obima, od nekoliko rečenica do više stranica, pisanih rukom ili štampanih. Većina, ili skoro sva pisma, su potpisana, što je smatram jako dobro, stoji u saopštenju Rajka Dukića od 08. aprila.

Boksit je, početkom marta, “na svim važnim objektima, od Banja Luke pa do Gunjaka postavljeni su, na prigodnim mjestima, adekvatni metalni sandučići na kojima se nalazi sledeći tekst: VAŽNO-BITNO-KORISNO-NEOPHODNO”.

– Ovo sanduče je prilika i mogućnost da pismenim putem, sa ličnim podacima ili anonimno, dajete svoje prijedloge, kritike, zapažanja, mišljenja, sugestije o svemu, svakome i svačemu što je vezano za Kompaniju, poslovne partnere i okruženje u kome radimo i živimo, a što bi sve moglo biti od koristi da bolje poslujemo, čuvamo imovinu, ugled i status zaposlenih i naše Kompanije.
Ključevi od sandučića biće kod Predsjednika Kompanije i korišteni na način, koji će obezbijediti, da se dokumenti ne zloupotrebe.
Sadržaj u sandučićima biće isključivo na raspolaganju Predsjedniku Kompanije. Očekujem da ćete iskoristiti priliku, koja vam i po Normativnim aktima i po Zakonu pripada, da date svoj doprinos da uvijek budemo i ostanemo lider i „Korak ispred“.

Pozdrav,

Predsjednik Kompanije
mr Rajko Dukić

2. POVOLJNO ODBIJANJE OD PLATE

Instrukcijom predsjednika od 26. februara, najmanje 30% plate radnika će biti kompenzirano kroz robe i usluge koje nudi Boksit – od rude, betonske i metalne galanterije, alu stolarije, parketa, rezane građe… nudi i konzumna jaja, svježu ribu i mliječne proizvode.

Sa namjerom da se pospješi proizvodnja, prodajom vlastitih roba, kao i drugih roba, obezbjeđujući time poslovnu stabilnost na tržištu, kao i povoljniji status svakog zaposlenog, sasvim je razumno i nepohodno da se dio primanja kompenzira putem roba i usluga koje Kompanija nudi na tržištu. Svakako se podrazumijeva da su robe i usluge, odgovarajućeg kvaliteta, a na tržištu, po pitanju cijena, povoljne, odnosno povoljnije od drugih. Procjena je da bi minimum svaki zaposleni trebao 30 % svojih sredstava, odnosno novčane nadoknade, da potroši u okviru Kompanije odnosno uzimajući određene robe i usluge, kako je to već uobičajeno do sada bilo “odbi mi od plate”. Sistem koji imamo na raspolaganju omogućiće da se na adekvatan način prati i evidentira promet za svakog pojedinca bilo preko Robne kuće, Motela, usluge prevoza, uzimanje goriva, kroz Poslovne centre, usluge iz oblasti građevinarstva i trensporta itd.

Ovaj sistem primjenjivaće se počevši od 01.03. o.g. Svaki pojedinac može više a ne manje od 30 % na gore navedeni način, dobiti dio nadoknade po osnovu rada.
Putem sistema odnosno obračuna plata i nadoknada svakog mjeseca svako će dobiti urednu informaciju, koliko je na gore navedeni način, primio odnosno putem roba i usluga, dobio od plate, odnosno nadoknade. Ova povoljnost je jako bitna i zbog toga, što zaposleni mogu tokom cijelog mjeseca, iz programa roba i usluga koje Kompanija nudi, podmirivati svoje lične i porodične potrebe, kao i ukoliko tokom jednog mjeseca uzmu manje ili više mogu sledećeg ili sledećih to iskompenzirati.

3. STOP MEDIJSKOM NASILJU

U Sportskoj dvorani u Milićima je 22. januara održan zbor građana “STOP MEDIJSKOM NASILJU” koji je okupio oko dvije hiljade građana. Povod su bile “manipulacije i dezinformacije koje su u posljednjih nekoliko mjeseci plasirane putem medija od strane trećih lica”. Slobodan Vasiljević koji godinama ukazuje na samovolju i nasilje koje Dukić provodi u Milićima, izjavio je za BN TV da je radnicima Boskita zaprijećeno otkazom ukoliko se ne pojave na skupu. Okupljenima se obratilo 12 govornika, od kojih je najduži govor imao – Dukić. Evo najboljih dijelova po izboru Žurnala.

Poštovani sugrađani,
Pozdravljajući Vas želim da se zahvalim što ste danas u ovolikom broju prisutni, iskazujući želju i potrebu da kažete ili čujete istinu o sebi, o nama, o Milićima i da na dostojanstven način branite čast i ugled svoj, svoje porodice, preduzeća i ustanova u kojima radite, mjesta u kome živite, a od nasrtaja kojekakvih reketaša, siledžija, primitivaca, frustriranih, umnobolnih i nemoralnih.
Današnji skup pod nazivom “Stop medijskom teroru” s razlogom je uperen protiv medija koji bez imalo profesionalnog morala i etike, za rad svojih ličnih i interesa raznih mentora šire laži, neistine i klevete sa namjerom da dovedu u pitanje moralne, društvene, materijalne i sve druge vrijednosti koje smo zajedno izgrađivali i koje danas imamo u Milićima i sa kojima se sa razlogom ponosimo. Otuda i razlog više da se posebno zahvalim danas prisutnim predstavnicima medija što su do sada na korektan i profesionalan način radili svoj posao i što će danas biti u prilici da istinu, koju će čuti, prenesu svojim konzumentima.

Pokušajte bar na momenat da zamislite kako bi danas bilo kada bi, na virtuelan način, uklonili sve ono što je djelo naših ruku i pameti, a da bi osvježili pamćenje, citiraću Vam iz moje knjige “Tri uspješne priče”, nekoliko bitnih podataka.

Ako je to tako, kao što već rekoh, a samo slijepi, bezosjećajni i neodgovorni to ne vide, postavlja se pitanje zbog čega i kome smeta to što smo uspješni, radni, moćni, društveno odgovorni. Pa smeta kojekakvim lufterima, probisvijetima, neradnicima, patološkim slučajevima, nikogovićima, kompleksašima, reketašima, itd.

Organizovani Udruženi rušilački poduhvat, već petnaest godina, prilagođavajući strategiju djelovanja vremenu, ne bira sredstva, da na monstruozan, minhauzenski, gebelsov način, lažima, intrigama, podmetanjima, izmišljenim i osmišljenim aferama obesmisli sve što je vrijedno, pametno, dobro, napredno, uzorno, društveno korisno, ne prezajući da na najbrutalniji način ugrožavaju porodične vrijednosti, pa i živote pojedinih lica. Svakako da sam im ja posebno u fokusu.

Prije petnaestak godina, kada je Vlast u Republici Srpskoj, u punom kapacitetu držala sadašnja opoziciona politička garnitura, protiv Kompanije “Boksit” i mene lično pokrenuta je kampanja sa ciljem da se moralno diskreditujem, učinim zlikovcem i kriminalcem.

(…)

Zaposleni u Kompaniji “Boksit” imaju potrebu i obavezu da poznaju normativne akte, da podliježu povremeno testiranjima iz oblasti poznavanja zaštite na radu, zaštite i propisa, psiho testiranja, zdravstvenim pregledima, a ite kako imaju potrebu da pročitaju šta piše u moje četiri knjige koje sam izdao u 10.000 primejraka o svom toršku. Knjige su u osnovi biografija Kompanije, zaposelnih, odnosno njenih stvaralaca, Milića i milićana, kao i određenih društvenih prilika i neprilika, pa je sasvim razumljivo i potrebno da, prije svega, zaposleni imaju više informacija i saznanja, čitajući ih.

U Kulturno-umjetničkom i Sportskom društvu, Kompanije “Boksit” , u više sekcija, ima nekoliko stotina lica različitog uzrasta. Najmanje ih je iz “Boksita”. Postoje pravila ponašanja i svako ko ih krši ne može biti član bez obzira ko je, šta je, čiji je, a pogotovu ako pripada porodici koja svojim javnim istupima protiv Kompanije “Boksit” , ne zaslužuje da bilo ko od njenih članova ima bilo kakve dalje kontakte i veze sa “Boksitom”.

Navode Vasiljevića da sam ja kriminalac i pljačkaš komentarisaću na sledeći način.

Bez obzira na raznorazne harange, kontrole, inspekcije, prijave, podmetanja, koja traju decenijama, za svog životnog vijeka i radnog, od 48 godina, nisam nikada, vezano za poslovne aktivnosti ni prekršajno kažnjen niti se protiv mene vodi bilo kakav krivični postupak. Na mom internet portalu stoji, još od 2011. godine, ponuda da ću svakome, ko dokaže da sam nezakonito zaradio ili nekoga ošetio i za sto maraka, dati kuću u Milićima. Ova ponuda važi i danas.

Da sam halapljiv, egoisa, hedonista, i društveno neodgovoran ne bih se odrekao penzije, jer da sam se penzionisao, prije 8 godina, a mogao sam i dalje biti Predsjednik Kompanije, primio bih oko 150.000 KM. Mogao sam uzeti i otpremninu, u prilbižno istom iznosu, koja bi mi pripadala po završetku radnog vijeka. Uložio sam u Fond zdravstva preko 500.000 maraka, a nisam ni tabletu koristio na račun Fonda.
Mogao bih danas mirno da živim, tamo gdje je i moja porodica, da ne izlažem ni nju ni sebe primitivcima, glupacima, raznim nikogovićima, patološkim tipovima, ostrašćenim kvazi političarima, itd.

(…)

Sve skupa za Udruženi rušilački poduhvat moglo bi se reći “Mili Bože čuda velikoga kad potrjera ćorav sakatoga, ćorav pita koliko je sati, sakat bježi da ga ne uhvati”. Na kraju pred Vama ovdje prisutnim i predstavnicima medija, ovom nepristojnom društvu, koje čini Udruženi rušilački poduhvat, nudim pristojnu ponudu da odaberu sertifikovanu instituciju, koja se bavi poligrafskim ispitivanjem, pa da npr. ako kod deset tvrdnji, koje su iznijeli o meni i Kompaniji, prođu bar na jednoj, dobiju svi po 50.000 maraka.

Ukoliko od tih njihovih deset tvrdnji ja prođem na svima, tražim da se javno izvinu meni i svima kojima su svojim prljavim i zlim namjerama i postupcima, lažući i klevećući nanijeli štetu, a ukoliko ne prođem bar na jednom pitanju isplatiću svima gore navedeni iznos, a dotle neka bude po onoj narodnoj: “Psi laju, karavani prolaze”. Kompanija “Boksit” , ogromna većina građana Milića, a to se pokazalo na izborima, velika su glava za sitne štakore.

Nakon zbora “Stop medijskom nasilju”, Dukić je u protekla tri mjeseca podnio 20-ak novih tužbi:

15.04.2016. tužbe za naknadu štete, zbog uvrede i klevete protiv Radio televizije BN Bijeljina, Vladimira Trišića, kao direktora i vlasnika BN televizije, i Gorana Vasićaurednika i voditelja emisije “Dobro jutro sirotinjo”.

24.03.2016.  tužbu, zbog klevete i pričinjene štete, protiv gospodina Borislava Bojića iAleksandre Pandurević, poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, zbog toga što su, na 26. sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, dana 17.03.2016.godine, iznijeli niz neistina i kleveta na račun Kompanije “Boksit” a.d. Milići i Predsjednika Kompanije, gospodina Rajka Dukića, dajući izjave koje ne stoje. Naime, isti su insistirali da se na dnevni red Sjednice Predstavničkog doma uvrsti Specijalni izvještaj Ombudsmena za ljudska prava BiH o navodnom nepoštovanju ljudskih prava i prava iz oblasti rada u Kompaniji “Boksit” a.d. Milići.

18.03.2016. tužbe protiv Institucije Ombudsmana za ljudska prava Bosne i Hercegovine i Ombudsmana mr.sci. Jasminke Džumhur, Nives Jukić i dr Ljubinka Mitrovića.

11.03.2016.  tužbe protiv Vladimira Trišića, Direktora i Glavnog i odgovornog urednika BN Televizije, Suzane Rađen-Todorić, Glavnog urednika informativnog programa i Šarenac Zorana, novinara iz Banja Luke, jer su prenijeli vijest sa portala Frontal.ba.

11.02.2016. tužbu za naknadu štete protiv Murata Avdića iz Skugrića radi toga što je isti u izjavi koju je dao Dnevniku Televizije N1, 03.02.2016. godine, iznio niz kleveta i neistina o meni.

15.02.2016.  tužbu protiv Gligorić Tihomira, bivšeg direktora Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, zbog iznošenja kleveta, laži i neistina koje se odnose na kolektiv Kompanije “Boksit” a.d. Milići.

01.02.2016. tužbe protiv:
1. Vasiljević Slobodana – pored četiri ranije podnešene tužbe, za koje su sudski postupci u toku, podnešene su još četiri, od čega tri od strane fizičkih lica, a jedna od strane Sindikata Kompanije “Boksit” Milići.
2. Pantić Ljubiše – protiv ovog lica podnešene su dvije krivične prijave. Jedna od strane dr Momira Lazarevića, Načelnika opštine Milići, zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, kao i od strane sedam lica, pripadnika Službe obezbjeđenja Kompanije “Boksit” zbog upućenih prijetnji i uvreda.
3. BN televizije – pored ranije podnijete tužbe, podnešene su još dvije, jedna od strane fizičkog lica i jedna od strane Sindikata Kompanije “Boksit” Milići.
4. Šarenac Zorana – protiv ovog lica podnešena je krivična prijava, od strane Predsjednika Kompanije, gospodina Rajka Dukića, zbog upućenih prijetnji. Protiv istog lica, podnijeta je i tužba za naknadu nematerijalne štete, zbog iznijetih kleveta i uvreda.

4. RUDARSKI POSAO

Osim na rad “medijskih nasilnika”, Dukić ima primjedbe i na izvještavanje ostalih medija. Tako je 22. decembra uputio dopis Željku Kopanji, glavnom i odgovornom uredniku Nezavisnih novina, žaleći se na “poduži tekst o proslavi, kako kažete, Dana rudara BiH”.

Ne mogu da vjerujem da Vam nije poznato, dobijali ste i poziv od Kompanije “Boksit” , da 17. Decembra prisustvujete Slavi povodom Dana rudara, Republike Srpske. 17. Decembar, odnosno Svetu Varvaru, kao zaštitnicu rudara, slave ne samo rudari Republike Srpske, već rudari širom svijeta.
21. Decembar slavi se jedino u Federaciji i ne spori im se pravo da nastave tu tradiciju, kao sjećanje na Bunu husinskih rudara, za vrijeme stare Jugoslavije, ali ne daje im se pravo, kao ni Vama, da oduzimate rudarima u Republici Srpskoj pravo da slave svoj praznik.

1,260 thoughts on “GOSPODAR MILIĆA RAJKO DUKIĆ: Napadaju me lufteri, probisvjeti, neradnici, nikogovići, kompleksaši, reketaši!

 1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything such as this just before. So good to locate somebody with some original tips on this topic. realy we appreciate you starting this up. this internet website are some issues that is required on-line, a person with a little originality. beneficial project for bringing new stuff towards the world wide web!

 2. . When I originally commented on the clicked-Warn me when new tests are added box, and the comments are added and within four e-mails focus on the same reaction may in any way. that you are able to contact me about this web site Thanks

 3. The next occasion Someone said a weblog, I genuinely hope so it doesnt disappoint me about this location. What i’m saying is, Yes, it was my method to read, but I truly thought youd have something interesting to convey. All I hear is a number of whining about something you can fix should you werent too busy searching for attention.

 4. Spot up for this write-up, I seriously believe this web site needs a whole lot far more consideration. I’ll apt to be once far more to learn additional, appreciate your that info.

 5. Hello! I just want to give a huge thumbs up for the excellent info you have here on this blog. I will likely be coming back aimed at your website for additional soon.

 6. Greetings from Colorado! I’m bored at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I enjoy the knowledge you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how quick your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, wonderful blog!

 7. Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

 8. My partner and I stumbled over here coming from a different web address and thought I might as well check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to finding out about your web page again.

 9. Hi there! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 10. Hi I am so excited I found your site, I really found you by accident, while I was researching on Bing for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks a lot for a tremendous post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the excellent job.

 11. Currently it appears like Movable Type is the best blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

 12. Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

 13. Exceptional post however I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit further. Many thanks!

 14. Howdy! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a extraordinary job!

 15. Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say great blog!

 16. Hey! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My website covers a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!

 17. Hi, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, very good blog!

 18. Hi there! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a marvellous job!

 19. First off I would like to say terrific blog! I had a quick question which I’d like to ask if you don’t mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your head prior to writing. I have had a tough time clearing my mind in getting my ideas out. I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips? Thanks!

 20. Hi would you mind letting me know which hosting company you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good hosting provider at a fair price? Many thanks, I appreciate it!

 21. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 22. This design is incredible! You most certainly know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 23. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated. Kudos

 24. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something informative to read?

 25. Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and I was wondering your situation; we have developed some nice methods and we are looking to exchange solutions with other folks, why not shoot me an email if interested.

 26. I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back in the future. All the best

 27. Hi there just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to be running off the screen in Chrome. I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The layout look great though! Hope you get the issue resolved soon. Many thanks

 28. Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 29. Hello just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to be running off the screen in Safari. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The layout look great though! Hope you get the problem resolved soon. Cheers

 30. Hi are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 31. I was wondering if you ever considered changing the page layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or two images. Maybe you could space it out better?

 32. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips and hints for novice blog writers? I’d genuinely appreciate it.

 33. Does your blog have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it improve over time.

 34. I’m truly enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Superb work!

 35. Please let me know if you’re looking for a author for your site. You have some really good posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested. Regards!

 36. Hey there just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem to be running off the screen in Ie. I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the problem solved soon. Kudos

 37. Good day I am so excited I found your blog, I really found you by mistake, while I was browsing on Askjeeve for something else, Regardless I am here now and would just like to say thank you for a incredible post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the fantastic job.

 38. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. But think about if you added some great photos or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and video clips, this website could undeniably be one of the very best in its field. Wonderful blog!

 39. Thanks for your marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you might be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will come back in the foreseeable future. I want to encourage you to definitely continue your great job, have a nice morning!

 40. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

 41. I’m not sure why but this weblog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

 42. Hey there! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My site goes over a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Fantastic blog by the way!

 43. Hey there just wanted to give you a quick heads up. The words in your article seem to be running off the screen in Opera. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The layout look great though! Hope you get the problem fixed soon. Cheers

 44. My partner and I absolutely love your blog and find almost all of your post’s to be exactly I’m looking for. Do you offer guest writers to write content for yourself? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on a lot of the subjects you write in relation to here. Again, awesome blog!

 45. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?

 46. Hmm it appears like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips for first-time blog writers? I’d really appreciate it.

 47. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this superb blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will share this site with my Facebook group. Talk soon!

 48. Incredible! This blog looks just like my old one! It’s on a totally different subject but it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors!

 49. Hi are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you need any html coding expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 50. Greetings! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one? Thanks a lot!

 51. I’m not sure exactly why but this web site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 52. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. many thanks

 53. Does your website have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it improve over time.

 54. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 55. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips for inexperienced blog writers? I’d genuinely appreciate it.

 56. Hi I am so thrilled I found your site, I really found you by error, while I was searching on Aol for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks a lot for a incredible post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the fantastic job.

 57. Great blog! Do you have any recommendations for aspiring writers? I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally overwhelmed .. Any tips? Thank you!

 58. The other day, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 59. Woah! I’m really digging the template/theme of this site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appearance. I must say that you’ve done a very good job with this. Additionally, the blog loads very fast for me on Internet explorer. Excellent Blog!

 60. Hi! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this issue. If you have any recommendations, please share. Appreciate it!

 61. Hey there just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem to be running off the screen in Safari. I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The layout look great though! Hope you get the issue solved soon. Many thanks

 62. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of exclusive content I’ve either authored myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any solutions to help stop content from being ripped off? I’d definitely appreciate it.

 63. Please let me know if you’re looking for a article writer for your site. You have some really great articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested. Many thanks!

 64. Amazing blog! Do you have any hints for aspiring writers? I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely confused .. Any recommendations? Cheers!

 65. Hello! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Thanks!

 66. Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

 67. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. thanks a lot

 68. Nice blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine. Please let me know where you got your design. Bless you

 69. Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 70. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

 71. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Cheers

 72. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. many thanks

 73. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 74. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Appreciate it

 75. Good day I am so happy I found your web site, I really found you by error, while I was browsing on Aol for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks a lot for a incredible post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the fantastic job.

 76. I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back down the road. Many thanks

 77. I was curious if you ever thought of changing the structure of your website? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 pictures. Maybe you could space it out better?

 78. I am curious to find out what blog platform you are utilizing? I’m having some small security issues with my latest blog and I would like to find something more safeguarded. Do you have any recommendations?

 79. Hey are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 80. Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

 81. Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips for rookie blog writers? I’d definitely appreciate it.

 82. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any recommendations for novice blog writers? I’d definitely appreciate it.

 83. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 84. I am really enjoying the theme/design of your site. Do you ever run into any browser compatibility issues? A number of my blog audience have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any ideas to help fix this issue?

 85. Hi there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same results.

 86. Hi! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

 87. Hi there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips?

 88. Howdy I am so excited I found your weblog, I really found you by mistake, while I was searching on Askjeeve for something else, Regardless I am here now and would just like to say many thanks for a remarkable post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the excellent work.

 89. Superb blog! Do you have any suggestions for aspiring writers? I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally overwhelmed .. Any suggestions? Many thanks!

 90. Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and I was curious about your situation; we have developed some nice procedures and we are looking to trade solutions with other folks, be sure to shoot me an e-mail if interested.

 91. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 92. Fantastic website you have here but I was wondering if you knew of any forums that cover the same topics talked about here? I’d really love to be a part of group where I can get responses from other experienced individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thank you!

 93. Greetings from Idaho! I’m bored to tears at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I love the information you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, awesome site!

 94. Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

 95. Yesterday, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

 96. Hi there would you mind letting me know which webhost you’re using? I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good web hosting provider at a reasonable price? Kudos, I appreciate it!

 97. First of all I want to say wonderful blog! I had a quick question in which I’d like to ask if you do not mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your thoughts prior to writing. I have had a difficult time clearing my thoughts in getting my thoughts out there. I truly do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually lost simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints? Cheers!

 98. I really like what you guys are up too. This kind of clever work and coverage! Keep up the excellent works guys I’ve you guys to my own blogroll.

 99. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this outstanding blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will share this website with my Facebook group. Chat soon!

 100. Hey there! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

 101. Hi! I’ve been following your blog for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Humble Tx! Just wanted to say keep up the good job!

 102. I was wondering if you ever thought of changing the structure of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 images. Maybe you could space it out better?

 103. Fantastic blog! Do you have any recommendations for aspiring writers? I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed .. Any tips? Cheers!

 104. Hi just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

 105. Greetings from Florida! I’m bored to tears at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I love the information you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, great site!

 106. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks a lot!

 107. With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My site has a lot of completely unique content I’ve either created myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you know any solutions to help reduce content from being stolen? I’d truly appreciate it.

 108. Does your blog have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to shoot you an e-mail. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it grow over time.

 109. Hi there I am so glad I found your weblog, I really found you by error, while I was researching on Bing for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say many thanks for a incredible post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the fantastic job.

 110. Hi just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same results.

 111. Hello would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m planning to start my own blog soon but I’m having a tough time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

 112. Do you have a spam issue on this website; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have developed some nice procedures and we are looking to exchange techniques with others, be sure to shoot me an email if interested.

 113. Howdy this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 114. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

 115. Please let me know if you’re looking for a article writer for your site. You have some really good articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Thank you!

 116. Hmm it looks like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any tips for first-time blog writers? I’d really appreciate it.

 117. Right now it sounds like Expression Engine is the preferred blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

 118. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so I’m not 100% certain. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Thank you

 119. Hey there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading your articles. Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same subjects? Thanks a ton!

 120. Great blog! Do you have any tips for aspiring writers? I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed .. Any tips? Cheers!

 121. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 122. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something informative to read?

 123. Hi! Do you know if they make any plugins to help with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Appreciate it!

 124. Hello are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you need any html coding expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 125. Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say wonderful blog!

 126. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 127. Greetings! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone. I’m trying to find a template or plugin that might be able to correct this issue. If you have any recommendations, please share. Cheers!

 128. My spouse and I absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be what precisely I’m looking for. Do you offer guest writers to write content available for you? I wouldn’t mind writing a post or elaborating on a lot of the subjects you write in relation to here. Again, awesome blog!

 129. Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 130. Hey are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 131. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 132. Hey, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog!

 133. Hey there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my good old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this page to him. Fairly certain he will have a good read. Many thanks for sharing!

 134. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 135. Hello just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

 136. Hey! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to give it a look. I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Exceptional blog and great style and design.

 137. Wow that was strange. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say excellent blog!

 138. This design is incredible! You obviously know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 139. Hi! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no data backup. Do you have any solutions to protect against hackers?

 140. Cool blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out. Please let me know where you got your design. Thanks

 141. Hi there! I know this is kind of off-topic but I needed to ask. Does managing a well-established website such as yours require a lot of work? I am brand new to running a blog however I do write in my diary on a daily basis. I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and thoughts online. Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for new aspiring blog owners. Appreciate it!

 142. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Cheers

 143. Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

 144. Hi! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it very hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start. Do you have any points or suggestions? Appreciate it

 145. Hello! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a wonderful job!

 146. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 147. Wonderful blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally confused .. Any tips? Cheers!

 148. Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

 149. Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was wondering your situation; many of us have developed some nice practices and we are looking to trade solutions with other folks, why not shoot me an email if interested.

 150. Thanks for every other great post. The place else may anybody get that kind of info in such a perfect approach of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I’m on the search for such info.|

 151. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 152. Hi are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 153. I do not know if it’s just me or if everybody else encountering problems with your site. It looks like some of the written text on your posts are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This may be a problem with my browser because I’ve had this happen before. Appreciate it

 154. Do you have a spam issue on this website; I also am a blogger, and I was wondering your situation; many of us have developed some nice methods and we are looking to exchange methods with others, why not shoot me an email if interested.

 155. Hi there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no backup. Do you have any solutions to protect against hackers?

 156. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 157. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it

 158. Hi! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start. Do you have any ideas or suggestions? With thanks

 159. Greetings! I’ve been reading your weblog for a long time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from New Caney Texas! Just wanted to tell you keep up the good work!

 160. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 161. Hello! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to give it a look. I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Great blog and terrific design.

 162. Hey I am so delighted I found your web site, I really found you by error, while I was searching on Askjeeve for something else, Anyways I am here now and would just like to say cheers for a fantastic post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the awesome job.

 163. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this fantastic blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this website with my Facebook group. Talk soon!

 164. Yesterday, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

 165. Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

 166. This design is incredible! You definitely know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 167. Hello! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 168. I was wondering if you ever thought of changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

 169. Whats up are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any html coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 170. I’m not sure exactly why but this website is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 171. Wow that was odd. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say fantastic blog!

 172. Greetings! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my apple iphone. I’m trying to find a template or plugin that might be able to resolve this issue. If you have any suggestions, please share. Many thanks!

 173. Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog jump out. Please let me know where you got your theme. Cheers

 174. I’m curious to find out what blog system you have been working with? I’m experiencing some small security problems with my latest blog and I would like to find something more secure. Do you have any solutions?

 175. I was wondering if you ever considered changing the page layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two pictures. Maybe you could space it out better?

 176. BBW stands for BIG BEAUTIFUL WOMEN. If you’ve never experienced one then you don’t know what you are missing out on

 177. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 178. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 179. Hey! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no data backup. Do you have any solutions to prevent hackers?

 180. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. However just imagine if you added some great visuals or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and videos, this blog could definitely be one of the greatest in its field. Amazing blog!

 181. Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and I was wondering your situation; we have created some nice procedures and we are looking to swap methods with other folks, be sure to shoot me an email if interested.

 182. I don’t know whether it’s just me or if perhaps everybody else experiencing issues with your site. It appears like some of the written text on your posts are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well? This could be a issue with my browser because I’ve had this happen before. Kudos

 183. Hello! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one? Thanks a lot!

 184. Howdy would you mind stating which blog platform you’re using? I’m going to start my own blog soon but I’m having a tough time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 185. Hi there! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my iphone4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to fix this issue. If you have any suggestions, please share. Thank you!

 186. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The words in your content seem to be running off the screen in Opera. I’m not sure if this is a format issue or something to do with web browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The design look great though! Hope you get the issue solved soon. Thanks

 187. Wonderful blog you have here but I was curious if you knew of any community forums that cover the same topics talked about here? I’d really love to be a part of group where I can get feedback from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Cheers!

 188. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 189. Howdy! I could have sworn I’ve been to this site before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 190. Hi there would you mind sharing which blog platform you’re working with? I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

 191. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 192. Hi there! I’m at work surfing around your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the excellent work!

 193. Howdy! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to check it out. I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Terrific blog and fantastic design.

 194. This design is incredible! You obviously know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 195. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thank you

 196. Hello there I am so thrilled I found your site, I really found you by error, while I was searching on Askjeeve for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks a lot for a fantastic post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb job.

 197. First off I want to say terrific blog! I had a quick question that I’d like to ask if you do not mind. I was curious to know how you center yourself and clear your head prior to writing. I’ve had a difficult time clearing my mind in getting my thoughts out there. I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes tend to be wasted just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints? Thanks!

 198. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 199. Hey there! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I really enjoy reading your articles. Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same topics? Thanks!

 200. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 201. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 202. Hey outstanding blog! Does running a blog similar to this require a large amount of work? I’ve absolutely no expertise in computer programming however I had been hoping to start my own blog soon. Anyway, should you have any ideas or tips for new blog owners please share. I know this is off subject however I simply had to ask. Thanks!

 203. Hi there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading through your blog posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Thanks for your time!

 204. Please let me know if you’re looking for a author for your weblog. You have some really great articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an email if interested. Thank you!

 205. Hi would you mind sharing which blog platform you’re using? I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 206. Howdy would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m going to start my own blog soon but I’m having a hard time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!

 207. Thanks for ones marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you could be a great author.I will ensure that I bookmark your blog and may come back in the foreseeable future. I want to encourage you to definitely continue your great writing, have a nice day!

 208. I was wondering if you ever considered changing the structure of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 images. Maybe you could space it out better?

 209. First off I want to say excellent blog! I had a quick question which I’d like to ask if you do not mind. I was interested to know how you center yourself and clear your head before writing. I’ve had a tough time clearing my mind in getting my ideas out. I do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually wasted simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips? Thank you!

 210. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 211. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 212. magnificent publish, very informative. I’m wondering why the opposite specialists of this sector don’t realize this. You should proceed your writing. I am positive, you’ve a huge readers’ base already!

 213. I’m truly enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Great work!

 214. Amazing! This blog looks just like my old one! It’s on a completely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Outstanding choice of colors!

 215. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 216. I am really loving the theme/design of your weblog. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A number of my blog audience have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any suggestions to help fix this issue?

 217. Hello! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one? Thanks a lot!

 218. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?

 219. Hi I am so happy I found your website, I really found you by mistake, while I was browsing on Yahoo for something else, Anyways I am here now and would just like to say thank you for a tremendous post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the excellent job.

 220. My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a variety of websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard very good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!

 221. Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

 222. Wow! This blog looks just like my old one! It’s on a completely different topic but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

 223. Hi there I am so delighted I found your blog page, I really found you by error, while I was looking on Bing for something else, Anyways I am here now and would just like to say kudos for a tremendous post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the superb work.

 224. Greetings! I’ve been reading your site for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Humble Tx! Just wanted to mention keep up the fantastic work!

 225. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 226. Hey this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 227. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on various websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard very good things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it? Any help would be really appreciated!

 228. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this brilliant blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this website with my Facebook group. Talk soon!

 229. Excellent blog! Do you have any hints for aspiring writers? I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally confused .. Any tips? Thanks a lot!

 230. Hey would you mind sharing which blog platform you’re working with? I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 231. Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

 232. Appreciating the hard work you put into your blog and in depth information you provide. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed information. Wonderful read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 233. Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

 234. Howdy! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 235. Please let me know if you’re looking for a writer for your blog. You have some really good posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Cheers!

 236. I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Fantastic work!

 237. Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Cheers

 238. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this superb blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will talk about this blog with my Facebook group. Chat soon!

 239. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 240. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 241. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 242. With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My site has a lot of exclusive content I’ve either authored myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you know any solutions to help protect against content from being stolen? I’d certainly appreciate it.

 243. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 244. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 245. Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

 246. Hi there would you mind stating which blog platform you’re using? I’m looking to start my own blog soon but I’m having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

 247. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so I’m not 100% sure. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Thanks

 248. Does your blog have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it improve over time.

 249. Hello! I could have sworn I’ve been to this website before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 250. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 251. Hi! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no backup. Do you have any methods to protect against hackers?

 252. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. thank you

 253. Hello! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to give it a look. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Wonderful blog and outstanding design and style.

 254. Hey! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my good old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this write-up to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

 255. Hi there are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 256. Hello! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains. If you know of any please share. Many thanks!

 257. Hello! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 258. Hey I am so excited I found your blog page, I really found you by accident, while I was researching on Yahoo for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks for a marvelous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the excellent job.

 259. Greetings from Los angeles! I’m bored at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I really like the information you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how quick your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, amazing blog!

 260. Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine. Please let me know where you got your theme. Thanks a lot

 261. Thanks for your personal marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you are a great author.I will make certain to bookmark your blog and will eventually come back down the road. I want to encourage continue your great writing, have a nice morning!

 262. Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

 263. Wow that was unusual. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say excellent blog!

 264. I’m truly enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Superb work!

 265. First of all I would like to say fantastic blog! I had a quick question in which I’d like to ask if you don’t mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your thoughts before writing. I have had a tough time clearing my mind in getting my thoughts out there. I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes tend to be lost simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips? Thank you!

 266. Howdy! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions? Cheers

 267. Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, amazing blog!

 268. Hey there! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to look it over. I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Outstanding blog and outstanding style and design.

 269. Greetings from Los angeles! I’m bored to tears at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I enjoy the info you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, fantastic site!

 270. Good day! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept chatting about this. I will forward this article to him. Fairly certain he will have a good read. Many thanks for sharing!

 271. Hello just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same results.

 272. Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam feedback? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

 273. Hey would you mind sharing which blog platform you’re working with? I’m planning to start my own blog soon but I’m having a difficult time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

 274. I’m really enjoying the design and layout of your website. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Superb work!

 275. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your webpage? My blog is in the very same area of interest as yours and my visitors would really benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this alright with you. Appreciate it!

 276. Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

 277. Amazing! This blog looks just like my old one! It’s on a entirely different topic but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

 278. Wow that was unusual. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say great blog!

 279. Hello there! Would you mind if I share your blog with my twitter group? There’s a lot of people that I think would really enjoy your content. Please let me know. Cheers

 280. Have you ever considered creating an ebook or guest authoring on other blogs? I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my visitors would appreciate your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e mail.

 281. Hey just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem to be running off the screen in Firefox. I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The design and style look great though! Hope you get the issue solved soon. Thanks

 282. Heya just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same outcome.

 283. Woah! I’m really loving the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard to get that “perfect balance” between usability and visual appearance. I must say you’ve done a amazing job with this. In addition, the blog loads extremely fast for me on Internet explorer. Exceptional Blog!

 284. Hiya! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when browsing from my iphone4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this problem. If you have any suggestions, please share. Cheers!

 285. I was wondering if you ever considered changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two pictures. Maybe you could space it out better?

 286. I do not know whether it’s just me or if perhaps everyone else encountering issues with your site. It looks like some of the written text on your posts are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well? This may be a problem with my browser because I’ve had this happen before. Thanks|

 287. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 288. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 289. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 290. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 291. I don’t know if it’s just me or if everyone else experiencing problems with your website. It looks like some of the written text in your content are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well? This might be a issue with my browser because I’ve had this happen before. Appreciate it

 292. Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

 293. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 294. First off I would like to say great blog! I had a quick question which I’d like to ask if you don’t mind. I was curious to know how you center yourself and clear your head before writing. I have had a hard time clearing my thoughts in getting my ideas out there. I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted just trying to figure out how to begin. Any ideas or hints? Thanks!

 295. Hmm it looks like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any points for first-time blog writers? I’d genuinely appreciate it.

 296. Hi there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains. If you know of any please share. Kudos!

 297. Greetings! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My site goes over a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!

 298. My developer is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year and am anxious about switching to another platform. I have heard fantastic things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

 299. Hi there this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 300. Have you ever considered writing an e-book or guest authoring on other websites? I have a blog based on the same subjects you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my viewers would appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an email.

 301. My spouse and I absolutely love your blog and find almost all of your post’s to be exactly I’m looking for. Would you offer guest writers to write content for yourself? I wouldn’t mind writing a post or elaborating on some of the subjects you write concerning here. Again, awesome weblog!

 302. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. Nevertheless imagine if you added some great visuals or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and clips, this site could undeniably be one of the most beneficial in its field. Terrific blog!

 303. Greetings from Carolina! I’m bored at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I really like the knowledge you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how fast your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, superb site!

 304. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening to read?

 305. I’m not sure why but this web site is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 306. Wow that was unusual. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say excellent blog!

 307. Hey! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to give it a look. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Great blog and amazing design.

 308. Please let me know if you’re looking for a article author for your site. You have some really great articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an e-mail if interested. Regards!

 309. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Internet explorer. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The design and style look great though! Hope you get the issue solved soon. Many thanks

 310. Hey there are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 311. I’m really loving the theme/design of your weblog. Do you ever run into any browser compatibility problems? A handful of my blog readers have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any recommendations to help fix this problem?

 312. Hey! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My blog discusses a lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Excellent blog by the way!

 313. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your blog? My blog site is in the exact same area of interest as yours and my visitors would definitely benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this alright with you. Thank you!

 314. Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips for inexperienced blog writers? I’d really appreciate it.

 315. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. Nevertheless just imagine if you added some great graphics or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and clips, this blog could undeniably be one of the most beneficial in its niche. Wonderful blog!

 316. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Appreciate it!

 317. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web smart so I’m not 100% positive. Any tips or advice would be greatly appreciated. Thank you

 318. Howdy, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam remarks? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me mad so any help is very much appreciated.

 319. Hello just wanted to give you a quick heads up. The words in your article seem to be running off the screen in Opera. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The design and style look great though! Hope you get the issue fixed soon. Cheers

 320. Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam remarks? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

 321. With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My site has a lot of exclusive content I’ve either authored myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any techniques to help reduce content from being ripped off? I’d truly appreciate it.

 322. Good day I am so grateful I found your website, I really found you by accident, while I was researching on Yahoo for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say many thanks for a incredible post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the superb work.

 323. Howdy! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

 324. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 325. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 326. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 327. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 328. Wonderful blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely confused .. Any tips? Kudos!

 329. Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog jump out. Please let me know where you got your design. With thanks

 330. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. many thanks

 331. I’m really enjoying the design and layout of your website. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Fantastic work!

 332. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. Nevertheless imagine if you added some great pictures or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and videos, this site could definitely be one of the very best in its field. Amazing blog!

 333. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 334. Superb post however , I was wondering if you could write a litte more on this topic? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more. Bless you!

 335. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 336. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 337. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 338. Good day! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new updates.

 339. Thanks for a marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you are a great author.I will be sure to bookmark your blog and will eventually come back someday. I want to encourage that you continue your great job, have a nice evening!

 340. I was curious if you ever thought of changing the page layout of your website? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images. Maybe you could space it out better?

 341. Hi there would you mind letting me know which webhost you’re using? I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good hosting provider at a reasonable price? Thank you, I appreciate it!

 342. Hi I am so happy I found your webpage, I really found you by mistake, while I was researching on Askjeeve for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say many thanks for a tremendous post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the moment but I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the awesome job.

 343. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 344. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this brilliant blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will share this site with my Facebook group. Chat soon!

 345. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Cheers!

 346. Hello there! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one? Thanks a lot!

 347. Hey! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start. Do you have any ideas or suggestions? Many thanks

 348. Hello outstanding website! Does running a blog such as this take a great deal of work? I’ve virtually no knowledge of coding however I had been hoping to start my own blog in the near future. Anyhow, should you have any suggestions or techniques for new blog owners please share. I know this is off topic but I simply wanted to ask. Thanks!

 349. Hey! I understand this is sort of off-topic but I had to ask. Does running a well-established blog like yours require a massive amount work? I’m brand new to running a blog but I do write in my journal daily. I’d like to start a blog so I can share my experience and feelings online. Please let me know if you have any kind of recommendations or tips for brand new aspiring bloggers. Thankyou!

 350. Hey! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no backup. Do you have any methods to protect against hackers?

 351. I’m curious to find out what blog platform you’re utilizing? I’m experiencing some minor security issues with my latest site and I’d like to find something more secure. Do you have any solutions?

 352. Hey there! I realize this is kind of off-topic but I needed to ask. Does managing a well-established blog such as yours require a lot of work? I am brand new to running a blog however I do write in my journal on a daily basis. I’d like to start a blog so I can share my own experience and views online. Please let me know if you have any kind of recommendations or tips for new aspiring blog owners. Thankyou!

 353. Have you ever thought about creating an ebook or guest authoring on other sites? I have a blog based on the same information you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my subscribers would appreciate your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an email.

 354. Hi! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a extraordinary job!

 355. Hey! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

 356. Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

 357. Hey there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same results.

 358. I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Superb work!

 359. Howdy, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam comments? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me insane so any help is very much appreciated.

 360. Hey! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to begin. Do you have any points or suggestions? Appreciate it

 361. Good day! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions? Thank you

 362. Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have created some nice procedures and we are looking to exchange methods with other folks, be sure to shoot me an email if interested.

 363. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. many thanks

 364. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. cheers

 365. Hello there! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading your posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same subjects? Thanks!

 366. Hi superb blog! Does running a blog like this require a massive amount work? I have very little expertise in programming however I had been hoping to start my own blog in the near future. Anyways, if you have any suggestions or tips for new blog owners please share. I know this is off subject however I just needed to ask. Cheers!

 367. Heya! I realize this is kind of off-topic however I needed to ask. Does running a well-established website like yours require a lot of work? I’m brand new to operating a blog however I do write in my journal every day. I’d like to start a blog so I can share my own experience and feelings online. Please let me know if you have any kind of recommendations or tips for new aspiring blog owners. Appreciate it!

 368. Hi there would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m planning to start my own blog soon but I’m having a difficult time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

 369. I’m truly enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Fantastic work!

 370. Whats up this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 371. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 372. Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam comments? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me mad so any help is very much appreciated.

 373. Hey there would you mind letting me know which web host you’re using? I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good web hosting provider at a fair price? Many thanks, I appreciate it!

 374. Excellent blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally confused .. Any recommendations? Kudos!

 375. Hi! I’ve been reading your web site for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Atascocita Tx! Just wanted to tell you keep up the excellent job!

 376. Hey! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

 377. Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me insane so any help is very much appreciated.

 378. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 379. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 380. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 381. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 382. Hello would you mind letting me know which webhost you’re using? I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good hosting provider at a reasonable price? Thank you, I appreciate it!

 383. I was wondering if you ever considered changing the layout of your website? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two pictures. Maybe you could space it out better?

 384. Hi there! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I truly enjoy reading through your posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same topics? Thank you so much!

 385. Greetings! I’ve been reading your blog for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Porter Texas! Just wanted to mention keep up the fantastic work!

 386. My developer is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a variety of websites for about a year and am anxious about switching to another platform. I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

 387. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that “perfect balance” between usability and appearance. I must say you’ve done a very good job with this. In addition, the blog loads very quick for me on Opera. Excellent Blog!

 388. Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam feedback? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me crazy so any help is very much appreciated.

 389. Greetings from Los angeles! I’m bored to tears at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I love the knowledge you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, good blog!

 390. I was curious if you ever considered changing the structure of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

 391. Howdy would you mind letting me know which webhost you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a reasonable price? Thanks, I appreciate it!

 392. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% positive. Any tips or advice would be greatly appreciated. Kudos

 393. I’m truly enjoying the design and layout of your website. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Fantastic work!

 394. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% certain. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Appreciate it

 395. Appreciating the time and effort you put into your website and detailed information you provide. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed information. Excellent read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 396. My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on numerous websites for about a year and am anxious about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it? Any help would be greatly appreciated!

 397. Hey there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one? Thanks a lot!

 398. Hi! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept chatting about this. I will forward this post to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

 399. Hi, did you know you are listed on this website scamwarners.com, it says it warns of scamming sites, but on closer inspection you can see that they are scamming people, they want you to register, but DO NOT, you will be flooded with SPAM in your inbox. Just a warning to all the good people out there, which is why I am telling you here as your website is great.

 400. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how can we communicate?

 401. Appreciating the dedication you put into your blog and in depth information you offer. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed information. Great read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 402. Hi there I am so excited I found your web site, I really found you by accident, while I was looking on Bing for something else, Anyways I am here now and would just like to say thank you for a marvelous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the awesome work.

 403. I’m really enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Great work!

 404. Do you have a spam issue on this website; I also am a blogger, and I was wondering your situation; we have created some nice methods and we are looking to exchange techniques with others, please shoot me an e-mail if interested.

 405. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks a lot!

 406. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your webpage? My blog is in the exact same area of interest as yours and my users would certainly benefit from some of the information you present here. Please let me know if this alright with you. Thanks a lot!

 407. Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine. Please let me know where you got your theme. Thanks a lot

 408. Excellent site you have here but I was wanting to know if you knew of any forums that cover the same topics talked about in this article? I’d really love to be a part of online community where I can get feed-back from other experienced individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Many thanks!

 409. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

 410. Hey just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

 411. Greetings! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when browsing from my iphone4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue. If you have any recommendations, please share. With thanks!

 412. Yesterday, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 413. Howdy fantastic blog! Does running a blog such as this require a lot of work? I have very little expertise in computer programming however I had been hoping to start my own blog in the near future. Anyway, should you have any suggestions or tips for new blog owners please share. I know this is off subject however I simply had to ask. Thanks!

 414. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 415. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it

 416. Howdy are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 417. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 418. My spouse and I absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to be exactly what I’m looking for. Does one offer guest writers to write content for you personally? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on a lot of the subjects you write with regards to here. Again, awesome weblog!

 419. Woah! I’m really digging the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that “perfect balance” between usability and visual appearance. I must say you have done a excellent job with this. Additionally, the blog loads extremely quick for me on Opera. Excellent Blog!

 420. Hi there are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 421. Hey, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, very good blog!

 422. Wow! This blog looks just like my old one! It’s on a completely different topic but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

 423. Superb website you have here but I was wondering if you knew of any discussion boards that cover the same topics talked about in this article? I’d really love to be a part of online community where I can get comments from other experienced people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Thanks a lot!

 424. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 425. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 426. After study many of the websites on the web site now, i really such as your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark internet site list and you will be checking back soon. Pls look at my internet site as well and make me aware what you consider.

 427. Great post . . . I was just searching for something TOTALLY unrelated and came across this page. Definitely like the site and added it to my feedly to follow!

 428. Hi! I could have sworn I’ve been to this website before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 429. The other day, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 430. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. But think of if you added some great pictures or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this blog could undeniably be one of the greatest in its field. Very good blog!

 431. I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Outstanding work!

 432. Hi there! Do you know if they make any plugins to help with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Thank you!

 433. Hi! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips?

 434. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your blog? My blog is in the exact same area of interest as yours and my visitors would really benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this ok with you. Thanks!

 435. Hey there exceptional website! Does running a blog such as this require a lot of work? I have no expertise in computer programming however I had been hoping to start my own blog soon. Anyways, if you have any recommendations or tips for new blog owners please share. I understand this is off subject however I just had to ask. Many thanks!

 436. Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

 437. We absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be just what I’m looking for. can you offer guest writers to write content available for you? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on many of the subjects you write regarding here. Again, awesome weblog!

 438. Good day! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Kudos!

 439. What a exceptional viewpoint, nonetheless is just not produce every sence by any means discussing this mather. Just about any technique thanks and also i had try and discuss your post directly into delicius but it surely appears to be an problem in your blogging is it possible you ought to recheck this. thank you just as before.

 440. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 441. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that “perfect balance” between superb usability and visual appeal. I must say you’ve done a excellent job with this. Additionally, the blog loads very quick for me on Chrome. Superb Blog!

 442. Hello there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start. Do you have any ideas or suggestions? Many thanks

 443. Wow that was strange. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say wonderful blog!

 444. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. thank you

 445. Yesterday, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a thirty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 446. This design is incredible! You obviously know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 447. Hey there! I realize this is kind of off-topic but I had to ask. Does running a well-established blog like yours take a large amount of work? I’m completely new to operating a blog but I do write in my journal daily. I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and thoughts online. Please let me know if you have any kind of recommendations or tips for brand new aspiring bloggers. Thankyou!

 448. I’m not sure exactly why but this weblog is loading very slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

 449. Amazing! This blog looks just like my old one! It’s on a completely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Great choice of colors!

 450. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and everything. However think of if you added some great graphics or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this blog could definitely be one of the greatest in its niche. Awesome blog!

 451. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so I’m not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated. Thanks

 452. Hello! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My blog discusses a lot of the same topics as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to shoot me an e-mail. I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!

 453. Hi! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to give it a look. I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Great blog and outstanding design.

 454. Hi! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My site discusses a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to shoot me an e-mail. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!

 455. Great post however I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit further. Bless you!

 456. We stumbled over here from a different page and thought I might as well check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to checking out your web page for a second time.

 457. With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My blog has a lot of exclusive content I’ve either created myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any solutions to help prevent content from being stolen? I’d certainly appreciate it.

 458. Hi there! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

 459. Have you ever considered creating an ebook or guest authoring on other sites? I have a blog centered on the same ideas you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my readers would value your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

 460. This design is spectacular! You certainly know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 461. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 462. An impressive share, I just now given this onto a colleague who had previously been doing a small analysis for this. Anf the husband the truth is bought me breakfast because I came across it for him.. smile. So allow me to reword that: Thnx for your treat! But yeah Thnkx for spending time to discuss this, Personally i think strongly concerning this and enjoy reading more on this topic. If you can, as you become expertise, would you mind updating your blog site with additional details? It’s extremely of great help for me. Big thumb up just for this post!

 463. Wow that was strange. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say fantastic blog!

 464. Appreciating the commitment you put into your site and detailed information you offer. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed material. Fantastic read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 465. Greetings from Florida! I’m bored to tears at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I love the information you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, fantastic blog!

 466. Today, I went to the beachfront with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 467. First of all I want to say superb blog! I had a quick question which I’d like to ask if you do not mind. I was interested to know how you center yourself and clear your thoughts before writing. I’ve had a difficult time clearing my mind in getting my ideas out. I do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips? Many thanks!

 468. Greetings! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when viewing from my iphone4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to fix this issue. If you have any recommendations, please share. Many thanks!

 469. Hmm it looks like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips and hints for beginner blog writers? I’d definitely appreciate it.

 470. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources back to your site? My blog site is in the exact same area of interest as yours and my visitors would genuinely benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this okay with you. Thank you!

 471. I was curious if you ever thought of changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images. Maybe you could space it out better?

 472. Wow that was strange. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say superb blog!

 473. Greetings from Ohio! I’m bored to death at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I love the information you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, wonderful site!

 474. I do not know if it’s just me or if everyone else encountering issues with your website. It appears as if some of the text in your content are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to them too? This could be a problem with my web browser because I’ve had this happen previously. Thanks

 475. I’m not sure exactly why but this weblog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 476. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 477. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 478. Howdy are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 479. Yesterday, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 480. Hey! Do you know if they make any plugins to help with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains. If you know of any please share. Many thanks!

 481. Hi this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 482. Hey, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, wonderful blog!

 483. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so I’m not 100% certain. Any tips or advice would be greatly appreciated. Thanks

 484. Howdy this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 485. Hey! I could have sworn I’ve been to this website before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 486. First off I would like to say superb blog! I had a quick question that I’d like to ask if you do not mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your head before writing. I have had difficulty clearing my mind in getting my ideas out there. I truly do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints? Many thanks!

 487. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam feedback? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me mad so any help is very much appreciated.

 488. Hi! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

 489. Hello would you mind letting me know which web host you’re using? I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good hosting provider at a reasonable price? Many thanks, I appreciate it!

 490. I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Excellent work!

 491. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips for inexperienced blog writers? I’d really appreciate it.

 492. You could definitely see your skills in the paintings you write. The arena hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always follow your heart.

 493. Hi there would you mind stating which blog platform you’re using? I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a tough time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!

 494. Hi I am so delighted I found your blog, I really found you by mistake, while I was searching on Bing for something else, Regardless I am here now and would just like to say thank you for a remarkable post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the awesome work.

 495. First off I want to say superb blog! I had a quick question that I’d like to ask if you don’t mind. I was curious to know how you center yourself and clear your head prior to writing. I’ve had a difficult time clearing my thoughts in getting my ideas out. I do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted just trying to figure out how to begin. Any ideas or tips? Thanks!

 496. Good day I am so thrilled I found your weblog, I really found you by accident, while I was searching on Yahoo for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks for a incredible post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the superb job.

 497. I’m not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later. All the best

 498. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. thanks

 499. Hey superb blog! Does running a blog such as this require a large amount of work? I’ve absolutely no knowledge of programming but I had been hoping to start my own blog in the near future. Anyways, if you have any ideas or techniques for new blog owners please share. I know this is off subject nevertheless I simply wanted to ask. Thank you!

 500. Hello there! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

 501. Please let me know if you’re looking for a article writer for your blog. You have some really good posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested. Thank you!

 502. Greetings from California! I’m bored to death at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I enjoy the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, awesome blog!

 503. Hello! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no data backup. Do you have any methods to protect against hackers?

 504. Hey there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

 505. Hey just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

 506. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 507. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 508. Howdy! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my iphone. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to fix this problem. If you have any suggestions, please share. Thanks!

 509. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 510. Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog!

 511. Good day! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this write-up to him. Fairly certain he will have a good read. Many thanks for sharing!

 512. Hey just wanted to give you a quick heads up. The words in your article seem to be running off the screen in Chrome. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The layout look great though! Hope you get the problem solved soon. Thanks

 513. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

 514. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 515. Good day! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this page to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

 516. Hey! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any suggestions?

 517. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it

 518. Hiya! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when browsing from my iphone. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this issue. If you have any suggestions, please share. Thanks!

 519. Hi this is a fantastic article. I’m going to e-mail this to my buddies. I stumbled on this while exploring on google I’ll be sure to come back. thanks for sharing.

 520. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 521. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 522. We absolutely love your blog and find many of your post’s to be exactly what I’m looking for. Does one offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on a lot of the subjects you write in relation to here. Again, awesome blog!

 523. Hi there would you mind letting me know which webhost you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good web hosting provider at a honest price? Thanks a lot, I appreciate it!

 524. First of all I want to say awesome blog! I had a quick question that I’d like to ask if you don’t mind. I was curious to know how you center yourself and clear your head before writing. I have had difficulty clearing my mind in getting my ideas out. I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted simply just trying to figure out how to begin. Any ideas or tips? Cheers!

 525. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your webpage? My blog site is in the exact same area of interest as yours and my visitors would certainly benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this okay with you. Thank you!

 526. Howdy would you mind letting me know which hosting company you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good hosting provider at a fair price? Kudos, I appreciate it!

 527. Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

 528. Good day I am so grateful I found your weblog, I really found you by accident, while I was searching on Askjeeve for something else, Regardless I am here now and would just like to say thank you for a tremendous post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the moment but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the fantastic job.

 529. Heya! I realize this is sort of off-topic however I needed to ask. Does running a well-established website such as yours require a large amount of work? I’m completely new to operating a blog but I do write in my journal every day. I’d like to start a blog so I will be able to share my own experience and views online. Please let me know if you have any suggestions or tips for new aspiring bloggers. Appreciate it!

 530. Please let me know if you’re looking for a author for your blog. You have some really good posts and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested. Thank you!

 531. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. kudos

 532. Hey there! I know this is kind of off-topic however I needed to ask. Does running a well-established website like yours take a large amount of work? I’m brand new to running a blog but I do write in my diary everyday. I’d like to start a blog so I can share my personal experience and thoughts online. Please let me know if you have any recommendations or tips for new aspiring blog owners. Thankyou!

 533. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any recommendations for inexperienced blog writers? I’d really appreciate it.

 534. Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this write-up to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

 535. Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say fantastic blog!

 536. Hi there terrific blog! Does running a blog similar to this take a lot of work? I’ve absolutely no understanding of computer programming however I was hoping to start my own blog soon. Anyhow, if you have any ideas or techniques for new blog owners please share. I know this is off topic but I simply needed to ask. Thanks a lot!

 537. I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Outstanding work!

 538. Hiya, I’m really glad I have found this information. Today bloggers publish only about gossips and web and this is really frustrating. A good blog with interesting content, this is what I need. Thanks for keeping this web site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

 539. My partner and I stumbled over here coming from a different page and thought I might check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to exploring your web page repeatedly.

 540. I’m interested in fashion and I want to start a blog but I have no idea where to start or how to get people interested in my blog. Any ideas welcome..

 541. My coder is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it? Any help would be greatly appreciated!

 542. Amazing! This blog looks just like my old one! It’s on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors!

 543. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this excellent blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will talk about this site with my Facebook group. Chat soon!

 544. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appeal. I must say you have done a very good job with this. In addition, the blog loads super quick for me on Safari. Superb Blog!

 545. Whats Going down i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively useful and it has aided me out loads. I’m hoping to contribute & assist different customers like its aided me. Good job.

 546. Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back and help others like you aided me.

 547. I simply want to tell you that I’m new to blogging and site-building and certainly liked you’re website. More than likely I’m likely to bookmark your blog post . You really come with fantastic well written articles. With thanks for revealing your blog site.

 548. The great satisfaction with that you would commence to hold the most values and also other varieties of fun is something very amazing. The folks have got a rest from nerve-racking lives and appreciation is being indicated by large section of men and women from surrounding the world. It includes captivated a lot more fun within interesting solution always. The effect of high intensity service can be seen in the lives of men and women who enjoy it vividly. View-Source: View-Source: http://kajal.ind.in

 549. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. However think about if you added some great graphics or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this website could definitely be one of the most beneficial in its niche. Superb blog!

 550. Hey exceptional website! Does running a blog similar to this take a lot of work? I’ve very little expertise in programming but I had been hoping to start my own blog soon. Anyway, should you have any recommendations or tips for new blog owners please share. I know this is off subject but I just wanted to ask. Thanks a lot!

 551. Hey there! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My blog goes over a lot of the same topics as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Great blog by the way!

 552. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between user friendliness and appearance. I must say you have done a fantastic job with this. In addition, the blog loads super quick for me on Chrome. Superb Blog!

 553. First off I want to say fantastic blog! I had a quick question which I’d like to ask if you do not mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your mind before writing. I’ve had difficulty clearing my thoughts in getting my ideas out. I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes tend to be lost simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or hints? Thanks!

 554. You could certainly see your expertise in the paintings you write. The sector hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. Always go after your heart. “If the grass is greener in the other fellow’s yard – let him worry about cutting it.” by Fred Allen.

 555. I think other web-site proprietors should take this website as an model, very clean and fantastic user genial style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

 556. My spouse and i got very joyful Raymond could deal with his investigations via the ideas he grabbed when using the site. It is now and again perplexing just to find yourself handing out guidelines which often men and women have been selling. And we know we have got you to thank for this. The type of explanations you have made, the straightforward site menu, the friendships you make it easier to create – it’s got everything astounding, and it’s making our son in addition to the family reason why this matter is exciting, and that’s exceptionally vital. Thanks for the whole lot!

 557. I like how I can ask questions on here and get pretty much instant feedback, however I kind of want to be able to just share my general thoughts and ideas and have people comment on them. Does anyone know of a blogging site that could offer me this luxury? Oh, and I don’t want anything where the people that comment on it are people that know me personally, like on tumblr or facebook or something..

 558. Hello there, just became alert to your weblog by means of Google, and discovered that it is actually informative. I’m going to watch out for brussels. I will be grateful in case you continue this in future. A lot of people will probably be benefited from your writing. Cheers!

 559. Nicely written write-up, Glad I’m able to locate a website with some knowledge plus an excellent writing style. You keep publishing and I will contiune to maintain browsing.

 560. I have not checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 561. Vous ne trouvez pas l’amour, vous avez une difficulté de réaliser vos projets, de trouver un boulot ou vous gagnez de l’argent mais n’arrivez pas à réaliser quoique ce soit dans la vie ou vous avez des problèmes pour tomber enceinte, visiter BlackMa un plateforme de grands maîtres spirituels Africains qui sauront vous apporter des réponses et des solutions rapides. http://www.blackma.be

 562. Have you ever considered writing an ebook or guest authoring on other sites? I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my readers would enjoy your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

 563. I have some videos that say “includes third party content” and others that say “blocked in some countries” (due to copyright).. Is it still possible for me to become a partner (considering I have all of the other requirements filled).

 564. I’ll immediately clutch your rss feed as I can’t to find your email subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Please permit me know in order that I could subscribe. Thanks.

 565. Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely wonderful. I actually like what you have acquired here, really like what you’re saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it wise. I can’t wait to read far more from you. This is actually a great site.

 566. “Hiya! I simply wish to give an enormous thumbs up for the great data you will have right here on this post. I can be coming back to your blog for extra soon.”

 567. I am really enjoying the theme/design of your website. Do you ever run into any browser compatibility problems? A handful of my blog readers have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any recommendations to help fix this problem?

 568. Hello terrific website! Does running a blog similar to this take a massive amount work? I’ve virtually no knowledge of computer programming however I was hoping to start my own blog soon. Anyhow, should you have any ideas or techniques for new blog owners please share. I know this is off topic nevertheless I simply needed to ask. Appreciate it!

 569. Hi are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any coding expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 570. Thanks for any other fantastic article. The place else may anyone get that type of info in such an ideal means of writing? I’ve a presentation next week, and I’m on the search for such info.

 571. Barry,The main thing when switching from one theme to another theme or from one platform to another is to keep the same URL structure or create redirects from old pages to new ones. For example, if your website has page “example.com/about-me/” it should still there after the update and not something like “example.com/about-me-page.html”. Keeping the same permalink structure will mean exact same ranking in Google as long as content is on the similar quality or it’s the same content only with different template. Building website with WordPress is a simple process since you can use demo content to start with but it will take some time to move everything from the old platform. Switching from one WordPress theme to another would take far less time but it doesn’t add complexity but it will require more time.I am not available for freelance work. Prices for this kind of services depends on freelancer experience and their location. Ones that are based in India, Vietnam Philippines will charge less but it might also reflect in quality.

 572. Hi there. I was just wondering why its such a big thing these days to have a ridiculous amount of ram in a computer? People tell me that the more Ram you have in your computer the faster your computer will be. I always thought that it was the processor that controls the speed of a computer and not the Ram.. . I had 512MB of Ram in my laptop and I have now changed it to 2Gigs of Ram and I’ve seen no difference in performance what so ever. . Could somebody please explain to me what does Ram does exactly?. Thanks in advance.

 573. Best FanDuel November Bonus Offer. FanDuel has one of the most rewarding promo offers in the industry. You will receive 5 Free NFL Contest Entries when you make

 574. Hmm it seems like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips for first-time blog writers? I’d definitely appreciate it.

 575. Hi there! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this problem. If you have any recommendations, please share. Thanks!

 576. Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to shoot you an e-mail. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it develop over time.

 577. It is in point of fact a great and useful piece of information. I am satisfied that you simply shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

 578. La vie est toujours pas juste mais malheureusement nous n’avons pas cette force d’accuser quiconque mais Dieu étant amour a su donner la force à certains hommes de pourvoir aider des gens comme vous et moi pour vivre le pire, à être heureux, à affronter avec facilité ces expériences qui font trépasser certains. Visiter BlackMa pour tous vos besoins d’aides. http://www.blackma.be

 579. I haven’t checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 580. How long can my computer keep running with an outdated browser?. I browser my computer is outdated. However my computer’s little outdated too, and doesn’t have what it would need to run the new browser. Should I start saving up for a new one, or can this problem be dealt with for a few more years yet?. . By the way, I love my computer I don’t want to start over because I love all the programs on my computer..

 581. Appreciating the dedication you put into your blog and in depth information you provide. It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material. Excellent read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 582. Blackma est le meilleur endroit pour rencontrer des marabouts reconnu, mediums et voyants Africain sérieux réuni pour vous proposer des solutions à vos besoins de voyance, de médium. Ils sont capable de tout faire et croyez moi je parle par expérience. visitez leur site : http://www.blackma.be

 583. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Thanks!

 584. Draftkings promo code : DraftKings will provide a free cash ticket into your player account after your 1st deposit and draftkings promo code.The free ticket bonus is only available on your 1st deposit with the use of draftkings promo code. Click and use this draftkings promo code now

 585. Vous avez le moyen de choisir d’être pauvre ou riche, d’être heureux ou malheureux, BlackMa reste le meilleur endroit pour trouver des solutions à tous ces problèmes qui nous empêche de profiter de la vie. Visitez leur site : http://www.blackma.be

 586. What i don’t understood is in reality how you are no longer really much more neatly-favored than you might be right now. You are very intelligent. You already know therefore considerably in terms of this topic, made me personally believe it from so many numerous angles. Its like men and women are not fascinated until it is something to accomplish with Woman gaga! Your own stuffs outstanding. At all times deal with it up!

 587. My developer is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a variety of websites for about a year and am anxious about switching to another platform. I have heard fantastic things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!

 588. Hey there! I’ve been reading your website for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Dallas Tx! Just wanted to say keep up the fantastic job!

 589. Great website you have here but I was wanting to know if you knew of any forums that cover the same topics discussed here? I’d really love to be a part of community where I can get suggestions from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Appreciate it!

 590. Greetings from Los angeles! I’m bored at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I really like the info you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, good site!

 591. Im curious about how much it costs to start websites such as Facebook or Twitter. I have been thinking about starting a website for a while now, but i feel as though the initial prices that website design firms give you are for a very low tech and sparsely populated website..

 592. I absolutely love your blog and find most of your post’s to be exactly what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on some of the subjects you write concerning here. Again, awesome site!

 593. certainly like your website but you need to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to inform the truth on the other hand I will certainly come again again.

 594. Heya! I’m at work browsing your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work!

 595. Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

 596. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any tips for rookie blog writers? I’d really appreciate it.

 597. The other day, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 598. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any points for rookie blog writers? I’d definitely appreciate it.

 599. I am really loving the theme/design of your site. Do you ever run into any web browser compatibility issues? A small number of my blog audience have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any advice to help fix this problem?

 600. Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, excellent blog!

 601. I am really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any web browser compatibility problems? A few of my blog readers have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any recommendations to help fix this problem?

 602. Very good blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed .. Any ideas? Thanks a lot!

 603. Hi! Do you know if they make any plugins to help with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Kudos!

 604. hey there and thank you for your information – I have definitely picked up anything new from right here. I did alternatively experience several technical points the use of this site, as I experienced to reload the site lots of times previous to I could get it to load properly. I were puzzling over in case your web hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading circumstances instances will very frequently impact your placement in google and can harm your high-quality score if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective interesting content. Ensure that you replace this again very soon..

 605. I am really loving the theme/design of your weblog. Do you ever run into any browser compatibility issues? A number of my blog visitors have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any recommendations to help fix this problem?

 606. My partner and I stumbled over here different web address and thought I may as well check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to finding out about your web page again.

 607. My spouse and I absolutely love your blog and find many of your post’s to be exactly I’m looking for. Do you offer guest writers to write content for yourself? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on some of the subjects you write about here. Again, awesome weblog!

 608. I do not know if it’s just me or if everyone else encountering issues with your blog. It appears as if some of the written text in your content are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This could be a issue with my internet browser because I’ve had this happen before. Appreciate it

 609. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and everything. However just imagine if you added some great visuals or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this website could certainly be one of the most beneficial in its field. Very good blog!

 610. Excellent blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely confused .. Any suggestions? Appreciate it!

 611. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.|

 612. I was recommended this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You’re wonderful! Thanks!

 613. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My website has a lot of unique content I’ve either authored myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any techniques to help reduce content from being stolen? I’d certainly appreciate it.

 614. Hi there! I’m at work browsing your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the superb work!

 615. Fantastic blog! Do you have any tips for aspiring writers? I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally overwhelmed .. Any tips? Many thanks!

 616. I’m just having this crazy idea, I’m planning to post comic pages or strips on Blogger, since its generating revenue from Google Adsense, I might profit from this, hehe (me gloating like an alien Ferengi). Will this idea work?.

 617. Hey! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this write-up to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

 618. Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I’ll be sure to bookmark it and come back to read more of your useful info. Thanks for the post. I will certainly return.

 619. Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was wondering your situation; we have created some nice practices and we are looking to swap techniques with others, please shoot me an e-mail if interested.

 620. What is the procedure to copyright a blog content (text and images)?. I wish to copyright the content on my blog (content and images)?? can anyone please guide as to how can i go abt it?.

 621. I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this blog. Thanks , I’ll try and check back more frequently. How frequently you update your site?

 622. Good day! Do you know if they make any plugins to help with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Kudos!

 623. Howdy! Would you mind if I share your blog with my zynga group? There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Many thanks

 624. Wow that was strange. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say fantastic blog!

 625. I’m not sure why but this website is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

 626. Valuable info. Lucky me I discovered your website by chance, and I’m stunned why this accident didn’t took place in advance! I bookmarked it.

 627. Hey! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My blog goes over a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!

 628. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources back to your site? My blog is in the exact same niche as yours and my visitors would genuinely benefit from some of the information you present here. Please let me know if this ok with you. Many thanks!

 629. Ahaa, its fastidious discussion regarding this paragraph here at this web site, I have read all that, so now me also commenting here.

 630. With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My site has a lot of unique content I’ve either authored myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any ways to help stop content from being ripped off? I’d really appreciate it.

 631. Hello! I’ve been reading your site for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Austin Tx! Just wanted to mention keep up the good work!

 632. Heya are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any coding expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 633. Woah! I’m really digging the template/theme of this website. It is simple, but effective. Lots of times it is hard to get that “perfect balance” between usability and appearance. I should say you’ve done a awesome job with this. Also, the weblog loads incredibly quick for me on Internet explorer. Outstanding Blog!

 634. Greetings! I’ve been following your blog for a long time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Lubbock Tx! Just wanted to mention keep up the good job!

 635. Hey there! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My blog goes over a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Wonderful blog by the way!

 636. Good day! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Many thanks!

 637. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too great. I actually like what you’ve acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it wise. I can’t wait to read far more from you. This is really a terrific site.

 638. This design is wicked! You definitely know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 639. I have a MacBook computer and I want my pictures that are on my computer to be on my Motorola Razr 2 v9. I have a memory card and a memory card adapter. When I put the card in the adapter, the computer recognizes it. And the pictures that I have on my phone can transfer to the computer with no problem. But the pictures on my computer won’t transfer to my phone. All that shows up is a big red “x” on a black screen. Am I doing something wrong? The phone company is AT&T..

 640. Hey there would you mind letting me know which hosting company you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good hosting provider at a honest price? Thank you, I appreciate it!

 641. Thank you for every other informative site. Where else could I am getting that kind of information written in such an ideal method? I have a mission that I’m simply now running on, and I have been on the look out for such info.

 642. I possess just spent the last few weeks creating a blogging website from scratch and we are establishing on Mon. I was simply wondering anybody knew several free ways to get it noticed on google or through enthusiast pages or something, additional cheap choices would be great too thanks a lot..

 643. 773653 547041Hi, Neat post. Theres a issue along together with your website in web explorer, could test this IE nonetheless will be the marketplace leader and a great portion of individuals will omit your outstanding writing because of this issue. 696919

 644. Good post. I study one thing tougher on different blogs everyday. It’s going to all the time be stimulating to read content material from other writers and observe somewhat something from their store. I’d desire to make use of some with the content material on my weblog whether you don’t mind. Natually I’ll offer you a hyperlink in your net blog. Thanks for sharing.

 645. obviously like your web site but you need to test the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to inform the truth then again I’ll certainly come again again.

 646. Pingback: My Homepage
 647. Hi! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My website goes over a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!

 648. Hello! I’m at work browsing your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the fantastic work!

 649. Great tremendous issues here. I¡¦m very happy to look your article. Thanks a lot and i’m having a look ahead to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

 650. Hey just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem to be running off the screen in Internet explorer. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The design look great though! Hope you get the problem resolved soon. Cheers

 651. Watch the strategies presented continue reading to discover and just listen how to carry out this remarkable like you organize your company at the moment. educational

 652. Superb blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own website soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed .. Any tips? Bless you!

 653. Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam responses? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me insane so any help is very much appreciated.

 654. Howdy! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I really enjoy reading your articles. Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Thank you!

 655. With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My site has a lot of exclusive content I’ve either authored myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any methods to help reduce content from being ripped off? I’d certainly appreciate it.

 656. Hi are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any html coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 657. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to create my own blog and would like to find out where u got this from. kudos

 658. Hi there! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

 659. Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 660. I’m very happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 661. Thanks for the marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you might be a great author.I will remember to bookmark your blog and may come back later in life. I want to encourage continue your great job, have a nice holiday weekend!

 662. Hi there are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 663. I’m really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A few of my blog readers have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any advice to help fix this issue?

 664. Many thanks for the noteworthy website you’ve set up at balkanbreakingnews.com. Your enthusiasm is absolutely contagious. Thanks again!

 665. I am often to blogging and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information.

 666. Hi there! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to check it out. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Superb blog and wonderful design.

 667. I haven’t checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I’ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 668. Definitely believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people think about worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks|

 669. Hello, you used to write excellent, but the last few posts have been kinda boring… I miss your tremendous writings. Past few posts are just a little out of track! come on!

 670. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

 671. I’m not sure exactly why but this site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 672. The subsequent time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as considerably as this one. I mean, I do know it was my choice to read, even so I in fact thought youd have something fascinating to say. All I hear can be a bunch of whining about something which you possibly can repair if you happen to werent too busy seeking for attention.